Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€   |   2521031290   |   [email protected]
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

RIZA Skincare

Riza Skincare προστασία χεριών

 

Το πιο δημοφιλές εμπορικό σήμα στη ρωσική αγορά και η πρώτη κοινωνικά επικεντρωμένη γραμμή ΜΑΠ στον κόσμο: το 1% των εσόδων από τις πωλήσεις διατίθεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το 2009, το εμπορικό σήμα RIZA®, έγινε το πρώτο σήμα ΜΑΠ που υποβλήθηκε σε εθελοντική πιστοποίηση. Την ίδια χρονιά, η Skincare (στην οποία ανήκει το σήμα RIZA®) διεξήγαγε μια ειδική κλινική έρευνα για τα δερματολογικά της προϊόντα με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Έρευνας Υγιεινής, Επαγγελματικής Παθολογίας και Ανθρώπινης Οικολογίας, FGUP και FMBRA της Ρωσίας.

Οι δοκιμές διεξήχθησαν στη σειρά προϊόντων RIZA®.

Χαρακτηριστικά της σειράς προϊόντων RIZA®:

  • Δεν περιέχει σιλικόνες ή παραμπέν
  • Τομέας εφαρμογής: προστασία, αγωγή και αναζωογόνηση
  • Ένα μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις διατίθεται σε κοινωνικά προγράμματα.
ΦΙΛΤΡΑ
Προβολή Πίνακας Λίστα
Ταξινόμηση

Αναζωογονητική κρέμα χεριών Riza Basic Care

Κρέμα χεριών με αποτελεσματική αναγέννηση και ενυδάτωση. Ειδικά σχεδιασμένη για ξηρό δέρμα που υπόκειται σε εργασιακό άγχος και κακές καιρικές συνθήκες. Με Squalane - ένα συστατικό υψηλής ποιότητας που προέρχεται από φυτικά έλαια. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος και αποτρέπει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Ενισχυμένη με εκχύλισμα αμυγδαλέλαιου και σπαράγγια με ισχυρό αναζωογονητικό και ενυδατικό αποτέλεσμα. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

3,30€

Πάστα καθαρισμού χεριών Riza Optima Clean

Υποαλλεργική πάστα καθαρισμού χεριών από βαρείς βιομηχανικούς ρύπους όπως πετρέλαιο, τσιμέντο, χρώματα, κόλλες, γράσα, καθώς και γενικές ακαθαρσίες και σκόνες, σκόνες άνθρακα και μετάλλου και άλλες ελαιώδεις ουσίες. Πρακτική συσκευασία των 200ml, χρησιμοποιείται με νερό, δεν προκαλεί ξηρότητα, κατάλληλη για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, δεν περιέχει παραφίνες, σιλικόνες ή βαφές. Εάν είναι απαραίτητο, η πάστα μπορεί να εφαρμοστεί ως καθαρισμός προσώπου. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

3,50€

Πάστα καθαρισμού χεριών Riza Ultra Clean

Υποαλλεργική απαλή πάστα καθαρισμού. Καθαρίζει τα χέρια μετά τη ζωγραφική, από φρέσκο ​​αφρό συναρμολόγησης, μετά την κηπουρική (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας με λιπάσματα), μετά τις εργασίες στο γκαράζ και σε συνεργεία αυτοκινήτων καθώς και από ιδιαίτερα βαριές βιομηχανικές μολυσματικές ουσίες όπως νιτροχρώματα, συγκολλητικά, πολυφασικά προϊόντα, εποξειδικές ρητίνες, πολυουρεθάνη, βαφές πετρελαίου, πίσσα, σκόνες από μέταλλα και άνθρακα, αιθάλη, γραφίτη, πετρελαϊκά προϊόντα, πολυεστέρες, πολυουρεθάνη κλπ. Πρακτική συσκευασία των 200ml, χρησιμοποιείται με νερό, δεν προκαλεί ξηρότητα του δέρματος, κατάλληλη για ευαίσθητες και ερεθισμένες επιδερμίδες, δεν περιέχει παραφίνες, σιλικόνες ή βαφές. Εάν είναι απαραίτητο, η πάστα μπορεί να εφαρμοστεί ως καθαρισμός προσώπου. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

4,20€

Προστατευτική κρέμα χεριών - προσώπου Riza Aqua Protect

Προστατευτική υποαλλεργική κρέμα για τα χέρια και το πρόσωπο κατά ενός ευρύ φάσματος επιβλαβών βιομηχανικών ουσιών με βάση το νερό όπως όξινα διαλύματα, άλατα, αλκάλια, υγρά κοπής, απορρυπαντικά, απολυμαντικά, ασβέστη, τσιμέντο, λιπάσματα κλπ. Λειτουργεί προληπτικά και χρησιμοποιείται πριν την εργασία. Δημιουργεί ένα αεροστεγές φιλμ, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη διαπνοή του δέρματος. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

3,60€

Προστατευτική κρέμα χεριών - προσώπου Riza Duo Protect

Προστατευτική υποαλλεργική κρέμα για τα χέρια και το πρόσωπο κατά ενός ευρύ φάσματος επιβλαβών βιομηχανικών ουσιών με βάση το νερό και αδιάλυτων στο νερό βιομηχανικών ουσιών. Λειτουργεί προληπτικά και χρησιμοποιείται πριν την εργασία, προστατεύοντας από πετρελαϊκά προϊόντα, λιπαντικά, οργανικούς διαλύτες, χρώματα, κόλλες, ρητίνες, βρωμιά, πίσσα, άσφαλτο, σκόνες άνθρακα και μετάλλου, υαλοβάμβακα, όξινα διαλύματα, αλκάλια κλπ. Δημιουργεί ένα αεροστεγές φιλμ, το οποίο επιτρέπει την ελεύθερη διαπνοή του δέρματος. Κατάλληλη για καθημερινή χρήση.

4,20€