Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€   |   2521031290   |   [email protected]
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Γαλότσες Ασφαλείας

ΦΙΛΤΡΑ
Προβολή Πίνακας Λίστα
Ταξινόμηση

Λευκές Μπότες (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανικές Cofra Thermic White S5 CI HRO CR AN M SRC

Οι πολυουρεθανικές μπότες THERMIC white αποτελούν τον ιδανικότερο σύμμαχο για απαιτητικές εργασίες σε βρεγμένα, βρώμικα και πολύ κρύα περιβάλλοντα. Ο κορμός COLD DEFENDER PU έχει εξαιρετική αντοχή στο κρύο, στα νερά και τις λάσπες. Η εξωτερική σόλα νιτριλίου, χάρη στο τραχύ προφίλ, προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στις περισσότερες επιφάνειες. Λόγω της παχιάς μεσαίας σόλας, καθώς και ενός μαλακού ενθέματος από fleece, οι μπότες προσφέρουν τρομερά εξαιρετική μόνωση ακόμη και στα πιο κρύα εδάφη. To προστατευτικό καπάκι δαχτύλων από fiberglass και η μη μεταλλική προστασία κατά της διείσδυσης, φροντίζουν για την απαραίτητη ασφάλεια. Κατάλληλες για τη βιομηχανία τροφίμων, την εργασία σε ψυγεία, γαλακτοκομικές εταιρείες κλπ.

116,00€ 99,00€

Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Dikamar Administrator Safety Plus S5 SRA yellow

Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Dikamar Administrator Safety Plus S5 SRA. Η Administrator Safety Plus είναι μια άνετη και πρακτική μπότα ασφαλείας από PVC, εξοπλισμένη με προστασία δαχτύλων από ατσάλι και ενδιάμεση σόλα επίσης από ατσάλι για προστασία κατά της διάτρησης από καρφιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Είναι ιδανική για χρήση στα πιο σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα, τις μαρμαρικές εργασίες, τα λατομεία, τη γεωργία, την κτηνοτροφία κλπ. Η σόλα από νιτρίλιο και πολυμερές είναι αντιολισθητική και αντιστατική και προσδίδει πολύ καλή πρόσφυση σε ολισθηρές επιφάνειες, ενώ είναι ανθεκτική σε λάδια, λίπη, οξέα και οργανικούς διαλύτες. Κατασκευάζεται στην Πορτογαλία.

28,00€ 24,00€

Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανική Cofra New Castor S5 CI SRC yellow

Οι πολυουρεθανικές μπότες NEW CASTOR από τη σειρά SUPERLIGHT της COFRA, είναι ο ιδανικός σύντροφος για εργασία με πολύ κίνηση και περπάτημα. Λόγω του μικρού τους βάρους, προσφέρουν υψηλότατο επίπεδο άνεσης ακόμη και σε πολύωρη χρήση. Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη COLD DEFENDER PU και προστατεύει τα πόδια σας στο μέγιστο από τα νερά και τη βρωμιά. Η εξωτερική σόλα PU είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό καθολικό προφίλ, το οποίο σας προσφέρει καλή πρόσφυση σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Η μαλακή εσωτερική σόλα αφρού EVA παρέχει επίσης καλή προστασία από τις σκληρές επιφάνειες. Η απαραίτητη ασφάλεια εξασφαλίζεται από ένα φαρδύ καπάκι από χάλυβα, καθώς και από την ευέλικτη προστασία κατά της διείσδυσης από χάλυβα INOX.

75,00€ 65,00€

Μπότα (Γαλότσα) Ασφαλείας Πολυουρεθανική Cofra Thermic S5 CI HRO CR AN M SRC orange

Οι πολυουρεθανικές μπότες THERMIC ORANGE αποτελούν τον ιδανικότερο σύμμαχο για απαιτητικές εργασίες σε βρεγμένα, βρώμικα και πολύ κρύα περιβάλλοντα. Ο κορμός COLD DEFENDER PU έχει εξαιρετική αντοχή στο κρύο, στα νερά και τις λάσπες. Η εξωτερική σόλα νιτριλίου, χάρη στο τραχύ προφίλ, προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στις περισσότερες επιφάνειες. Λόγω της παχιάς μεσαίας σόλας, καθώς και ενός μαλακού ενθέματος από fleece, οι μπότες προσφέρουν τρομερά εξαιρετική μόνωση ακόμη και στα πιο κρύα εδάφη. To πλαστικό καπάκι δαχτύλων και η μη μεταλλική προστασία κατά της διείσδυσης, φροντίζουν για την απαραίτητη ασφάλεια. Κατάλληλη για κατασκευαστικές και μαρμαρικές εργασίες, τη γεωργία, τα λατομεία, τη βιομηχανία, την αλιεία, το κυνήγι κλπ.

116,00€ 99,00€

Μπότα (Γαλότσα) Ηλεκτρολόγου Cofra Electrical Safest SB E P FO CI SRC yellow

Οι πολυουρεθανικές μπότες ELECTRICAL SAFEST είναι ο ιδανικός σύντροφος για εργασία σε υγρό και βρώμικο περιβάλλον. Το πάνω μέρος είναι κατασκευασμένο από πολυουρεθάνη COLD DEFENDER PU και προστατεύει τα πόδια σας στο μέγιστο από τα νερά και τη βρωμιά. Η εξωτερική σόλα PU είναι εξοπλισμένη με ένα πρακτικό καθολικό προφίλ, το οποίο σας προσφέρει καλή πρόσφυση σε όλες σχεδόν τις επιφάνειες. Η απαραίτητη ασφάλεια εξασφαλίζεται από ένα ελαφρύ και φαρδύ συνθετικό καπάκι, καθώς και από την ευέλικτη μη μεταλλική ενδιάμεση σόλα κατά της διείσδυσης. Χωρίς μεταλλικά στοιχεία, με εξαιρετικές θερμομονωτικές ιδιότητες και κατάλληλη για χρήση σε χαμηλές θερμοκρασίες έως και τους -25°C. Με εξαιρετική αντοχή σε ουσίες που βρίσκονται σε εργοτάξια όπως σκυρόδεμα, λάσπη, κλπ καθώς και στους υδρογονάνθρακες και τις οργανικές ουσίες. Η μπότα ηλεκτρολόγου Cofra Electrical Safest, είναι αντιβακτηριδιακή και αντιμυκητιακή και εγγυάται τη μέγιστη υγιεινή του χρήστη σε βάθος χρόνου, ενώ η μεγάλη αντοχή στην υδρόλυση εξασφαλίζει σταθερή απόδοση.

95,00€ 75,00€