Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€   |   2521031290   |   [email protected]
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Η Εταιρεία

Εταιρικό Προφίλ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

 

 

Η εταιρεία “ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.” γεννήθηκε στα χρόνια της κρίσης και πιο συγκεκριμένα το 2013, με τον διακριτικό τίτλο “PPSbros” και κύρια ενασχόληση την εισαγωγή και διακίνηση από τρίτες χώρες Μέσων Ατομικής Προστασίας εργαζομένων στην Ελληνική και όχι μόνο αγορά.

Η ίδρυση της εταιρείας μας, ήρθε κόντρα στο κλίμα των ετών της μεγάλης κρίσης και της ραγδαίας συρρίκνωσης των εισοδημάτων πάσης φύσεως εταιρειών και φυσικών προσώπων.

Το 2016, η εταιρεία μετονομάζεται σε BARCOM, δημιουργεί νέες συνεργασίες με γνωστούς οίκους του εξωτερικού και προσφέρει στην Ελληνική αγορά προϊόντα και υπηρεσίες με τη βέλτιστη σχέση ποιότητας και τιμής (value for money), δημιουργώντας ένα οικείο και ασφαλές  περιβάλλον για συνεργασίες με όλους τους επαγγελματίες εντός και εκτός συνόρων.

Η διοίκηση της BARCOM αποτελείται από μία ένωση έμπειρων και εξειδικευμένων επαγγελματιών από διαφορετικούς κλάδους της εισαγωγής, εμπορίας και παροχής υπηρεσιών αυτών στον Ελλαδικό χώρο. Το μείγμα αυτό δίνει τη δυνατότητα στην BARCOM να καλύπτει ένα πολύ μεγάλο φάσμα των αναγκών της Ελληνικής αγοράς, βελτιστοποιώντας τις συνεργασίες B2B, υπηρεσιών και αντιπροσώπευσης.