Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 150€   |   2521031290   |   [email protected]
Καλάθι Αγορών
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.

Υποδήματα Πεζοπορίας-Trekking

ΦΙΛΤΡΑ
Προβολή Πίνακας Λίστα
Ταξινόμηση

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Calibro blue low

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Calibro blue low. Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με επιπρόσθετο ένθεμα στα δάχτυλα και τη φτέρνα και με ανακλαστικά στοιχεία για μεγαλύτερη ορατότητα σε βραδινές πεζοπορίες.

65,00€

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Vertigo blue low

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Vertigo blue low. Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη και βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη. Είναι κατασκευασμένα από μοντέρνα υλικά ιδανικά για τις αθλητικές αλλά και τις υπαίθριες δραστηριότητες.

65,00€ 45,00€

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo black low Z90122

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo black low. Εξαιρετικά ελαφριά και με πολύ μεγάλη διαπνοή, ειδικά σχεδιασμένα για την αναψυχή, το περπάτημα και την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα κατάλληλα για τις ζεστές και τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, χάρη στην έλλειψη φόδρας στο εσωτερικό του παπουτσιού.

38,00€

Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo lila low Z90123

Γυναικεία Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo lila low. Εξαιρετικά ελαφριά και με πολύ μεγάλη διαπνοή, ειδικά σχεδιασμένα για την αναψυχή, το περπάτημα και την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα κατάλληλα για τις ζεστές και τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, χάρη στην έλλειψη φόδρας στο εσωτερικό του παπουτσιού.

38,00€ 33,00€

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo blue low

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Nexo blue low. Εξαιρετικά ελαφριά και με πολύ μεγάλη διαπνοή, ειδικά σχεδιασμένα για την αναψυχή, το περπάτημα και την καθημερινότητα. Ιδιαίτερα κατάλληλα για τις ζεστές και τις πολύ ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, χάρη στην έλλειψη φόδρας στο εσωτερικό του παπουτσιού.

38,00€

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Coframove Riders blue

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Coframove Riders blue. Πολύ άνετα και ελαφριά με βάρος μόλις 340gr (No42), κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη και διαπνέον συνθετικό ύφασμα.

75,00€ 45,00€

Αθλητικά Μποτάκια Πεζοπορίας Bennon Calibro blue high

Αθλητικά Μποτάκια Πεζοπορίας Bennon Calibro blue high. Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με επιπρόσθετο ένθεμα στα δάχτυλα και τη φτέρνα και με ανακλαστικά στοιχεία για μεγαλύτερη ορατότητα σε βραδινές πεζοπορίες.

78,00€ 59,00€

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Calibro red low

Αθλητικά Παπούτσια Πεζοπορίας Bennon Calibro red low. Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη. Είναι εξοπλισμένα με επιπρόσθετο ένθεμα στα δάχτυλα και τη φτέρνα και με ανακλαστικά στοιχεία για μεγαλύτερη ορατότητα σε βραδινές πεζοπορίες.

65,00€

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Filipo 02 High

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Filipo 02 High, πολύ ελαφριά και άνετα, σχεδιασμένα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα. Είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη Regi-Tex, προστατεύοντας τα πόδια από την υγρασία και τις κακές καιρικές συνθήκες, ενώ προστατεύουν ιδιαίτερα την περιοχή του αστραγάλου.

150,00€ 132,00€

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Salvador High

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Salvador High, άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα. Είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη Regi-Tex, προστατεύοντας τα πόδια από την υγρασία και τις κακές καιρικές συνθήκες. Στην περιοχή της φτέρνας υπάρχει ενίσχυση από TPU, ενώ στα δάχτυλα επιπλέον προστατευτικό ένθεμα. Με ανακλαστικές λεπτομέρειες που κάνουν το χρήστη ορατό σε συνθήκες χαμηλής ορατότητας.

98,00€

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Castor High

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Castor High, από ανθεκτικό γνήσιο δέρμα Crazy horse. Άνετα, με προστατευτικό ένθεμα στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού που αποτρέπει τη φθορά και σόλα off-road η οποία σε συνδυασμό με το σταθεροποιητικό αστραγάλου, εξασφαλίζουν σταθερότητα ακόμα και στα πιο δύσκολα και ανώμαλα εδάφη. Κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο στο βουνό, αλλά και για την καθημερινότητα.

89,00€

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Terenno High

Ορειβατικά μποτάκια Trekking Bennon Terenno High, πολύ ελαφριά και άνετα, εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη Regi-Tex που προστατεύει τον χρήστη από την υγρασία και σόλα Vibram. Σταθερά και στιβαρά με προστασία του αστραγάλου, είναι κατάλληλα για χρήση στις πιο δύσκολες και σκληρές συνθήκες, τις outdoor δραστηριότητες σας, την ορειβασία και το κυνήγι. Διαθέτει επιπρόσθετο προστατευτικό στην περιοχή των δαχτύλων.

135,00€ 118,00€

Ορειβατικά μποτάκια Trekking Bennon Hombre High

Ορειβατικά μποτάκια Trekking Bennon Hombre High, πολύ ελαφριά και άνετα, σχεδιασμένα για χρήση όλο το χρόνο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά και γενικότερα για χρήση στις πιο δύσκολες προκλήσεις ακόμη και στην καθημερινότητα. Είναι εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη Regi-Tex που προστατεύει τον χρήστη από την υγρασία και τις κακές καιρικές συνθήκες, ενώ χάρη στην κατασκευή τους, προστατεύουν ιδιαίτερα και την περιοχή του αστραγάλου. Κατάλληλα για σκληρές καταπονήσεις στις outdoor δραστηριότητες σας, την ορειβασία και το κυνήγι.

155,00€ 137,00€

Ορειβατικά μποτάκια Bennon Terenno black High

Ορειβατικά μποτάκια Trekking Bennon Terenno black High, πολύ ελαφριά και άνετα, εξοπλισμένα με αδιάβροχη μεμβράνη Regi-Tex που προστατεύει τον χρήστη από την υγρασία και σόλα Vibram. Σταθερά και στιβαρά με προστασία του αστραγάλου, είναι κατάλληλα για χρήση στις πιο δύσκολες και σκληρές συνθήκες, τις outdoor δραστηριότητες σας, την ορειβασία και το κυνήγι. Διαθέτει επιπρόσθετο προστατευτικό στην περιοχή των δαχτύλων.

135,00€ 118,00€

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Furgler green

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Furgler green. Αδιάβροχα και 100% στεγανά χάρη στην COFRA-TEX μεμβράνη. Ελαφριά, με σύστημα anti-torsion που προστατεύει το πόδι από τις ανεπιθύμητες στρέψεις και τους τραυματισμούς σε βραχώδη εδάφη. Εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις της πεζοπορίας, της υπαίθρου, του κυνηγιού και σε όλους όσους περνούν ενεργά τον χρόνο τους στο χωράφι και θέλουν να έχουν υποδήματα υψηλής ποιότητας.

145,00€

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck orange

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck πορτοκαλί. Αδιάβροχα και στεγανά χάρη στην COFRA-TEX μεμβράνη. Ελαφριά, με σύστημα anti-torsion που προστατεύει το πόδι από τις ανεπιθύμητες στρέψεις και τους τραυματισμούς σε βραχώδη εδάφη. Εξαιρετική επιλογή για τις κυνηγετικές σας δραστηριότητες, αλλά και την ορειβασία ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες με βροχές και κρύο.

155,00€ 145,00€

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck lime

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck lime. Αδιάβροχα και στεγανά χάρη στην COFRA-TEX μεμβράνη. Ελαφριά, με σύστημα anti-torsion που προστατεύει το πόδι από τις ανεπιθύμητες στρέψεις και τους τραυματισμούς σε βραχώδη εδάφη. Εξαιρετική επιλογή για τις κυνηγετικές σας δραστηριότητες, αλλά και την ορειβασία ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες με βροχές και κρύο.

155,00€ 145,00€

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck taupe

Κυνηγετικά Μποτάκια Cofra Sonneck καφέ. Αδιάβροχα και στεγανά χάρη στην COFRA-TEX μεμβράνη. Ελαφριά, με σύστημα anti-torsion που προστατεύει το πόδι από τις ανεπιθύμητες στρέψεις και τους τραυματισμούς σε βραχώδη εδάφη. Εξαιρετική επιλογή για τις κυνηγετικές σας δραστηριότητες, αλλά και την ορειβασία ακόμη και σε κακές καιρικές συνθήκες με βροχές και κρύο.

155,00€ 145,00€

Παπούτσια Πεζοπορίας Softshell CXS Sport black-green

Παπούτσια Πεζοπορίας Softshell CXS Sport black-green με ανακλαστικά στοιχεία. Διαθέτει ενίσχυση καμάρας και φτέρνας από TPU, επένδυση από δικτυωτό ύφασμα για καλύτερη διαπνοή, εσωτερική φτέρνα ενισχυμένη με μικροΐνες και ανατομικό πάτο από μαλακό αφρώδες (soft foam). Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη.

75,00€ 65,00€

Παπούτσια Πεζοπορίας Softshell CXS Sport black-grey

Παπούτσια Πεζοπορίας Softshell CXS Sport black-grey με ανακλαστικά στοιχεία. Διαθέτει ενίσχυση καμάρας και φτέρνας από TPU, επένδυση από δικτυωτό ύφασμα για καλύτερη διαπνοή, εσωτερική φτέρνα ενισχυμένη με μικροΐνες και ανατομικό πάτο από μαλακό αφρώδες (soft foam). Πολύ ελαφριά και άνετα, κατάλληλα για χρήση όλο το χρόνο τόσο σε ανώμαλα εδάφη, βουνά, αλλά και για την καθημερινότητα στην πόλη.

75,00€ 65,00€